Jak mi prodej bytu přinesl dvě nemovitosti do nabídky
6. 8. 2024

Jak mi prodej bytu přinesl dvě nemovitosti do nabídky

 poslední době jsem měl tu čest pracovat na dvou zajímavých projektech, které mi přinesly nejen nové zkušenosti, ale také dvě nové nemovitosti do mé nabídky. Po úspěšném prodeji bytu jsem se rozhodl sdílet příběh této nemovitosti a veškerou práci, kterou jsem kolem ní vykonal se svou asistentkou Sabinou. Naše úsilí a zaměření na poskytování skvělého servisu přineslo ovoce v podobě dvou nových zakázek. V tomto článku se s vámi podělím o autentické odpovědi od majitelů, kteří nás oslovili s prodejem a pronájmem svých nemovitostí.

Úspěšný prodej bytu

Když jsem prodával byt, věnoval jsem velkou pozornost každému detailu. Spolu se Sabinou jsme vytvořili atraktivní prezentaci, která zdůraznila všechny přednosti nemovitosti. Zajistili jsme profesionální fotografie a videoprohlídku, což výrazně zvýšilo zájem potenciálních kupců. Díky našemu přístupu se nám podařilo prodat byt za cenu, která překonala očekávání majitele. Tento úspěch mě motivoval k tomu, abych se podělil o příběh bytu a naše zkušenosti s ostatními.

Odkaz na nemovitost, která vše odstartovala

Nové zakázky díky doporučení

Po úspěšném prodeji bytu jsem obdržel doporučení od spokojeného majitele, což vedlo k oslovování dalších klientů. Dva majitelé nemovitostí, kteří se na mě obrátili, hledali řešení prodeje a pronájmu svých nemovitostí. Naše práce s klienty je založena na důvěře a transparentnosti, což nám umožnilo získat jejich důvěru a nabídnout jim komplexní služby. V obou případech jsme se zaměřili na to, jak maximálně zvýšit hodnotu jejich nemovitostí.

Pokud Vás zajímají další proměny a videa,která dělám koukněte na můj youtube kanál a dejte odběr ať se můžete inspirovat našimi zakázkami.

Youtube

 

 

 

 

 

Oba obchody jsou dokončeny ke dni kdy tento článek píši

Jedna z nich je prodána s odkazem zde: Byt 3+1, Ládví

Druhá z nich je pronajata s odkazem zde: Byt 2+kk, Libeň

Spolupráce s daňovými poradci

Naše filozofie je jednoduchá: chceme našim klientům nejen pomoci vydělat peníze, ale také ušetřit. Pracujeme s odborníky, jako jsou daňoví poradci, lidé, kteří dělají opravy a rekonstrukce bytů za ceny, které Vás nesedřou z kůže, lidé, kteří zastávají stejný postoj k odvedné práci nám pomáhají optimalizovat prodeje a pronájmy z pohledu daní a oprav bytů. Tímto způsobem dokážeme našim klientům nabídnout komplexní servis, který zahrnuje nejen prodej a pronájem, ale také poradenství v oblasti financí. Tato spolupráce se ukázala jako klíčová pro úspěch našich klientů, kteří jsou ochotni za tuto komplexní službu platit provizi.

Vaše cesta k úspěšnému prodeji nebo pronájmu

Pokud i vy zvažujete prodej nebo pronájem své nemovitosti, neváhejte se na mě obrátit. Rád vám pomohu s celým procesem a zajistím, aby vaše nemovitost byla prezentována v tom nejlepším světle. Můj tým a já jsme tu pro vás, abychom vám poskytli skvělý servis a maximální hodnotu z vašeho prodeje či pronájmu. Věřím, že společně dosáhneme skvělých výsledků.

Pokud se se mnou budete chtít o něčem poradit, spojte se se mnou prostřednictvím kontaktů na mém webu WWW.MilanBrecka.cz Těším se na spolupráci!

```

Milan Břečka
Autor: Milan Břečka

Jsem realitní makléř se specializací na lokalitu Praha 5 - Košíře, Jinonice, Motol. Umím však také prodat byt/ dům, les, louka, chaty a chalupy, kanceláře, nebytové prostory, v celé Praze.

 

Kdo je Milan Břečka

Jsem je zkušený a stále učící se realiťák razící heslo:

BUĎ MÁŠ VÝSLEDKY NEBO VÝMLUVY. NEMŮŽEŠ MÍT OBOJÍ

Jsem týmový hráč, proto se obklopuji týmem lidí, kteří jsou zaměřeni na spokojenost klienta a kvalitně odvedenou práci. 

  1. Hodinový manžel - skvělý pán se vstřícným přístupem a odhodláním uspět 
  2. Studio Barák - nafotí, natočí, připraví, otextují, nadabují a další... 
  3. Sabina - asistentka a klíčová postava v mém týmu ( má skvělý zákaznický přístup a prostě dýchá pro Vás)

Mám zkušenosti s typy majitelů:

  • rozhádaní majitelé
  • rozvádějící se manželé
  • dědicové
  • introverti ( neradi komunikující)
  • učitelé
  • podnikatelé
  • psychologové
  • obchodníci a majitelé firem
  • developeři
  • cizinci
  • mladý pár nemající zkušenost
  • investoři
  • a další....

 

Prodal jsem:

  • developerský projekt ( Třebonice) 
  • byty
  • domy ( velké či malé)
  • pozemky - lesy, louky, luky, pole
  • prodejnu
  • a další....

Vize

Sen je být nejdoporučovanější makléř v Košířích, Jinonicích a Motole. Lidé si mé jméno předávají a sdílejí protože věří, že Milan Břečka se o prodej a celou jeho problematiku postará.  

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Stáhněte si zdarma

Úspěšné kroky k prodeji

zpracováním osobních údajů